Faciliteiten

EEN SCALA AAN FACILITEITEN


Bij Sauna Ishidoro kunt u genieten van een groot scala aan faciliteiten. Deze kunt u vinden in onze sfeervolle binnenruimte, maar er is ook een royaal buiten gedeelte met een mooi aangelegde tuin en twee ruime terrassen. Beide ruimtes bieden de rust, ruimte en ontspannen sfeer waar u tijdens een bezoek aan een wellness naar op zoek bent.
NU RESERVEREN
Icoon buddha

FACILITEITEN IN DE BINNENRUIMTE


In de binnenruimte van onze wellness kunt u een heel scala aan faciliteiten vinden. In het overzicht hieronder hebben we deze voor u op een rijtje gezet. Een aantal lichten we nog even kort toe.
 
Bio-sauna voor zes personen:
Met een temperatuur van circa 65˚ en een luchtvochtigheid van 30% is de bio-sauna veel milder dan een droge sauna waar de temperatuur veel hoger ligt. We maken gebruik van etherische oliën die verdampen en heerlijke aroma’s vrijgeven. Tevens is de cabine voorzien van lichttherapie die zorgt voor een ontspannen gevoel.

Infraroodsauna:
Voorzien van vier zitplekken met ieder twee korte golf infraroodstralers. De straling wordt direct door de huid opgenomen en zorgt voor een behaaglijk gevoel, stimuleert de doorbloeding en helpt vooral bij pijnlijke gewrichten en stijve spieren. De zuiverende werking heeft een positieve invloed op huidaandoeningen.

Stoomcabine voor zes personen:
Heeft een temperatuur rond de 48° bij een luchtvochtigheid van 100%. Dit zorgt voor een verbetering van de bloedsomloop. Het reinigt de huid en ontspant en ontgift het lichaam. Aan de stoom voegen we een aromatische melk met een heerlijke geur toe.
OOK:
Icoon onderkant twee voeten

voetenbaden

Icoon kaars vlammetje

WArme & koude douches

Icoon kaarsje

Zitgedeelte met open haard

Icoon theepot met theekop

Keuken met koelkasten

Icoon lotus bloem

FACILITEITEN IN DE BUITENRUIMTE


In de buitenruimte van onze privé sauna kunt u onder het afdak van de saunatuin genieten van een whirlpool voor zes personen. Heerlijk bubbelen in de openlucht of gewoon ontspannen en van het uitzicht genieten, u bepaalt het helemaal zelf. Het opborrelende water heeft een fijn, tintelend effect, met een positieve werking op lichaam en geest. Hierdoor zult u al uw stress even helemaal vergeten.

Buiten vindt u ook een Finse sauna met plaats aan maximaal acht personen. Vanaf de banken heeft u een mooi uitzicht over de saunatuin. De temperatuur van circa 85° zorgt ervoor dat de bloedvaten zich verwijden, de poriën opengaan en de zweetklieren in werking worden gesteld. Door een scheut aromatisch water op de hete stenen te gooien, krijgt u een extra hitteshot waardoor de huid nog meer gaat zweten. Dit heeft een gunstig effect op de stofwisseling, ontspanning van de spieren en doorbloeding van de huid.

In de buitenruimte kunt u ook nog een doucheruimte met stortemmer en terrassen met ligbedden en zitjes vinden.
Share by: