Over ons

WELKOM IN ONZE LUXE PRIVÉ SAUNA


De luxe privé sauna Ishidoro is eigendom van Elly Schoon. Zij heet u van harte welkom in haar luxe wellness in Holten. Samen met haar partner Dick Veer heeft Elly Ishidoro gerealiseerd. Op 14 mei 2016 is de privé sauna officieel geopend.
Bekijk onze faciliteiten
Icoon van vrouw met handdoek op haar hoofd

GUNSTIGE LIGGING


Onze wellness heeft een gunstige ligging in het buurtschap Beuseberg in Holten, dichtbij de snelweg A1 tussen Deventer en Hengelo. Ook de natuurgebieden De Holterberg en De Borkeld kunt u in de directe omgeving van de luxe privé sauna vinden. Ideaal om een bezoek aan onze wellness met een dagje in de natuur te combineren.
Icoon van een vrouw met bloem in haar haar

WIJ VINDEN UW PRIVACY BELANGRIJK


Met onze wellness richten we ons op mensen die door schaamte, hun geloofsovertuiging of andere redenen geen openbare sauna willen bezoeken. Bij Sauna Ishidoro bepaalt u zelf met wie u ons complex afhuurt.

Ook als u de drukte van de grotere complexen niet meer kunt waarderen, op zoek bent naar een romantisch uitje samen met uw partner of met een groep vrienden of vriendinnen in alle rust van onze faciliteiten wilt genieten, bent u van harte welkom. Bovendien krijgt u de vrijheid om zelf te bepalen of u wel of geen badkleding draagt.

Ontdek onze unieke luxe privé sauna en dompel uzelf onder in een wereld van rust, luxe en ontspanning!
Share by: